Ik zit in de WAO of WIA.

"Als je wilt werken, kan je werken", zeggen veel mensen.

Dat is misschien ook wel zo, maar als je in de WAO zit, kan je wel wat hulp gebruiken. Want kan je nog wel terug in je oude functie? Of moet je het in een heel andere richting zoeken? En zit die werkgever wel op je te wachten? Of misschien wil je wel voor jezelf beginnen?

Vragen waarop je samen met je persoonlijke coach, stap voor stap het antwoord gaat vinden. Om te beginnen kies je zelf de coach die bij je past. Samen met hem/haar stippel je het traject uit. En dat traject is voor iedereen weer anders; maatwerk dus. 

Ik sta voor een persoonlijke, intensieve aanpak. Als coach ben ik betrokken, deskundig en creatief in het vinden van nieuwe mogelijkheden. Via het landelijke netwerk van werving- en selectiebureaus, Q-Search  hebben we toegang tot diverse vacatures in een groot aantal branches.

IRO

Vanaf 1 januari 2004 mogen werkzoekenden die een WAO-uitkering ontvangen zelf hun reïntegratiebedrijf uitzoeken.  Kies je eigen coach, zodat je verzekerd bent van individuele, persoonlijke en deskundige begeleiding.